Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Терзић - Фокусирани на највише циљеве

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић на почетку нове сезоне рекао је да ће Црвена звезда увек тежити највишим циљевима.
540-terzić-73.jpg

— Очекивања пред нову сезону су увек иста: освајање шампионске титуле као најважнији циљ и што дужи останак у Европи. Ове године стартујемо у квалификацијама за Лигу шампиона и урадићемо све што је могуће да постигнемо што бољи резултат. Био бих задовољан и пласманом у Лигу Европе да поновимо прошлогодишњи успех, али као професионалци морамо да будемо фокусирани на највише циљеве — рекао је Терзић.

На списку фудбалера који су дошли на прозивку налазе се и два нова имена, а према речима генералног директора већ сутра се очекује још једно име.

— Завршавамо сву неопходну папирологију око Стоиљковића. Очекујем га већ сутра на тренинзима. Као што смо и раније најавили, неће бити великих одлазака нити долазака. Примарни циљ је био да сачувамо костур екипе, то смо успели, осим у случају Ле Талека за којег ми је изузетно жао што нисмо успели да га задржимо. Довешћемо једног штопера изванредног квалитета сигурно, дакле можда доведемо још једног или два играча — рекао је Терзић.

 

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_levi_1b_DA.png
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_desni_1b_DA.png