Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Омладинци не дају прво место

Голом Милана Шикањића омладинци Црвене звезде освојили су нова три бода и три кола пре краја првенства чувају прво место на табели.
540-omladinci-824_5af6d0a6b20ff.jpg

Црвена звезда је на време постигла гол, и успела је до краја утакмице сигурном игром да сачува стечену предност.

— Ово је била тешка утакмица као што смо и очекивали. И у Нишу кад смо играли је било слично, доста тесно са пуно трчања али и прекида. Мислим да смо апсолутно заслужили ова три бода, били смо бољи цео меч и нападали све време. Врло је битно да смо се дигли након пораза у Новом Саду и остаје нам да „згазимо“ још ове три утакмице до краја и узмемо титулу. Наравно, посветио бих ову победу и повређеном Ивану Илићу који је целе сезоне био са нама и помагао нам увек кад су му дозвољавале сениорске обавезе. Нажалост, десила се та повреда и желим му брз опоравак, а Ераковићу поручујем да се што пре врати и да заједно ово приведемо крају како треба — рекао је Милош Гордић.

 

Омладинци: Црвена звезда - Раднички Ниш 1:0

Стадион: Помоћни терен стадиона „Рајко Митић“
Судија: Јован Шегрт
Стрелци: Милан Шикањић у 29'.

Црвена звезда: Гордић, Костић, Даничић, Сантрач, Јанковић, Богдановић, Босић (од 89' Маљковић), Аћимовић, Шикањић (од 75' Ђорђевић), Гаврић (од 73' Н. Савић), М. Савић.

Раднички: Којић, Секулић, Андреја Стаменковић, Булатовић (од 75' Коцић), Живковић (од 55' Каркић), Раденковић (од 89' Ранђеловић), Ристић, Петровић, Јовановић (од 63' Петровић), Александар Стаменковић (од 84' Младеновић), Ћирковић.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail