Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Милојевић – Играчи увек нађу мотив

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић говорио је о утакмици са Војводином коју ће Црвена звезда одиграти сутра у Новом Саду, од 17,00 часова.
540-konf-73.jpg

Звездин тренер је истакао да је увек лепо играти пред новосадском публиком и да очекује добру утакмицу.

— Сутра играмо претпоследњу утакмицу ове сезоне, и играћемо је као и што смо играли претходне утакмице. Можда за нас у овом тренутку није од такмичарског значаја, али очекујем праву дерби утакмицу. Војводина заслужује боље место на табели, играју пред својим навијачима, победиили су и Партизан у Новом Саду и неће недостајати тог такмичарског карактера. Што се тиче састава, нећу моћи да рачунам на Бабића који има картоне, и још неколико играча је имало ситне проблеме па ћемо видети са докторима. У сваком случају, можда ћемо извести састав са играчима који су имали мању минутажу.  Увек је лепо играти на Карађорђу и очекујем да ће публика уживати — рекао је Мiлојевић.

Црвена звезда је шампион Србије, а Војводина је изгубила све шансе да се избори за Европу следеће године. Па ипак, Звездин тренер верује да мотива неће недостајати ни на једној страни.

— Не сме да буде опуштања и не дозвољавам га. То јесу утакмице где не бих желео да имамо проблема са повредама, али увек мора да се нађе мотив и мислим да док се игра у Звезди увек се има мотива. Морам да похвалим и играче јер иако су већ шампиони, показују велику дозу професионализма, одлично тренирају и у оваквим условима успевају да нађу мотив и то ме изузетно радује и надам се да ће до краја првенства бити тако.

Прелазни рок је пред вратима, а од Црвене звезде се очекује да направи добар тим како би покушала да још једном успешно „нападне“ европске квалификације.

— Прелазни рок траје 24 часа дневно, 12 месеци током године. Увек имамо неке своје планове, али ја сам фокусиран на тим и завршетак сезоне. Спортски директор Мркела ради пуном паром, у сталном смо контакту. Али, свашта ће да се пише, много ће се имена појавити по штампи и напоменућу да је најлепше кад се заврши прелазни рок. Ми знамо шта хоћемо, али не зависи само од нас, постоји много фактора који утичу на довођење играча. Имамо времена, и за играче да се одморе и видећемо да га искористимо на најбољи начин — рекао је Милојевић.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail