Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Школарци уживали у дружењу са играчима

Делегација ФК Црвена звезда је у петак, 20. априла, посетила Основну школу „Бора Станковић“ на Бањици.  
boravest1.JPG

Црвена звезда је наставила са гостовањима у основним школа и са дружењем са најмлађим навијачима. Ђаци су приредили незабораван дочек нашим фудбалерима тако да је Вујадина Савића и Филипа Стојковића дочекало више од 400 одушевљених и насмејаних ученика на самом улазу у школско двориште.

А тек када су ушли у салу пуну ђака који су са нестрпљењем очекивали посету Црвене звезде, наши првотимци увидели су колику радост доносе најмлађима. Редови за аутограме, сликање и питања каква само деца умеју да постављају. Осмеси на лицима најмлађих док разговарају и фотографишу се са нашим фудбалерима су нешто што пођеднако значи и нашим играчима, као и деци. Популарни Жуле и Вујадин уживали су са школарцима, а наш клуб је за све ђаке обезбедио и црвено-беле поклоне.

Ђаци су такође искористили прилику да постану чланови нашег клуба.

ФК Црвена звезда се овом приликом захваљује свим запосленима у школи који су учинили све да ђаци, али и фудбалери уживају.

Наш клуб ће и убудуће наставити да посећује основне школе. Планирано је да се дружењем са децом код садашњих и будућих звездаша пробуди жеља за бављењем спортом, али и праћењем најтрофејнијег клуба у Србији.

Школарци, видимо се!

 

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail