Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Апел за јавност

Још три дана преостало је до одигравања 157. вечитог дербија, и ФК Црвена звезда тим поводом жели да упути следећи апел за јавност.
540-apel.jpg

Апелујемо на све који ће доћи на стадион у суботу, 14. априла, да понесу са собом идентификациони документ, јер су дужни по закону да тако учине. Апелујемо да навијају фер и спортски, не ускачу на терен пре, за време и по заврштеку утакмице, и понашају се у складу са Законом о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским приредбама. Прилази, улази и саме трибине биће снимане пре, за време и после утакмице.

Позивамо навијаче да на време обезбеде своје улазнице и уђу на стадион, како би се избегле касније гужве. Немојте доносити предмете који су по Закону забрањени за уношење на стадион.

Посетиоци утакмице дужни су да поступају по захтевима редарске службе. Треба истаћи да је редарској служби забрањено узимање улазница од посетилаца, и свака улазница мора бити учитана својеручно од стране самог посетиоца. Уколико посетилац има проблем са очитавањем улазнице из било ког разлога, о томе треба да обавести руководиоца улаза, нипошто да даје улазницу редару. Лицима под утицајем алкохола и других опојних средстава неће бити дозвољен улаз на стадион.

Карте су власништво купаца, и нико, па ни редар, нема право да их одузме. Молимо навијаче да поштују нумерацију која се налази на картама.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail