Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Звездини клинци успешни у Љубљани

Генерације 2007 и 2008 Црвене звезде биле су гости и учесници турнира „Змајево гнездо 2018“ који се одржао у Љубљани.
540-dečaci-432.jpg

Турнир у организацији НК Олимпије одигран је у суботу 24. марта 2018. на теренима омладинске школе овог клуба.

У свакој од поменутих селекција учествовало је по 36 екипа из шест земаља. Поред нашег клуба учешће су узели и Олипија, Динамо Загреб, Жељезничар и Сарајево из Бих, Цитадела Италија, Партизан...

Наше екипе су се и овај пут показале као изузетно надарене и квалитетне и оствариле су велики успех. У финалима оба годишта састали су се Динамо и Црвена звезда. У 2007, Звезда је победила, а у годишту 2008 дечаци из Загреба су били успешнији. Поред пехара за екипе, Црвена звезда је добила и две појединачне награде: Тошић Даворин  је проглашен за најбољег играча турнира када је 2007. годиште у питању, а Максимовић Андрија је био најбољи стрелац турнира такође у годишту 2007.

— Захваљујемо  се на позиву за учешће на турниру. Ово је вредно искуство за наше дечаке којима честитам на показаној жељи и ангажованости. Квалитет није споран, али јако је важан и приступ који је био на изванредном нивоу. Захваљујем се и преседнику Олимпије Милану Мандарићу који је пришао и хтео да се упозна са нама и поразговара о начину рада у нашој омладинској школи — рекао је Владимир Цвјетићанин, координатор школа фудбала Црвене звезде.
 

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail