Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Милојевић - Понављају нам се неке ствари

Шеф стручног штаба Црвене звезде после ремија са Напретком био је забринут због неких детаља који се понављају већ одређено време.
540-milojevic-45236.jpg

— Одиграли смо готово идентичну утакмицу као против Вождовца, и тиме нисам задовољан. Примамо голове какве раније нисмо примали, oво је била готово пресликана утакмица као против Вождовца.  Доминирали смо цело прво пуно полувреме. После вођства од 1:0 Напредак је морао да изађе, да се отвори и покуша да изједначи, и ту нам се оставља простор за наше нападе. Требало је да то искористимо, али нисмо, као ни против Вождовца. Са друге стране, не заборавите да имамо и неке младе играче. У последњих 10-15 минута се „закључава утакмица“, како ми тренери то волимо да кажемо, али тада као да долази до умора, до пада концентрације — констатује Милојевић и наставља:

— Да ли сам забринут? Па ја сам стално забринут, нисам незабринут ни када побеђујемо. Утакмица је завршена, треба да се одморимо, да се главе охладе и већ сутра да се бацимо на анализу. Оно што ме забрињава је то што смо имали две идентичне утакмице, потпуно идентичне. И Вождовац је имао шансу пре гола који нам је дао. Морамо да седнемо и да увидимо о чему се ради. Тренер сам, то ми је посао и мораћу са својим играчима да детектујем и решим проблем. Свако у фудбалу добије оно што заслужи, на крају ћемо видети шта је то што ми заслужујемо. Идемо даље, хвала навијачима, хвала играчима Напретка, и свим актерима утакмице, а нас веж чека јако тешка утакмица у Купу против Мачве — рекао је Милојевић.

 

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_levi_1b_DA.png
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_desni_1b_DA.png