Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Вечера са Звездиним првотимцима

Јединствена прилика се пружа свим црвено-белим навијачима, да их првотимци нашег клуба изведу на хуманитарну вечеру која има за циљ да се сакупе средства за лечење Исидоре Павловић која болује од ретког тумора, Хочкин лимфома, за чији хитан третман у Немачкој је потребно преко 80.000 евра.
540-vecera-54372.jpg

Особа која понуди највећу цифру на хуманитарној интернет аукцији имаће ту част да га на вечеру изведу Вујадин Савић, Милан Борјан, Филип Стојковић и Немања Радоњић!

Хуманитарна организација „Заједно за живот“ наставља са акцијом хуманитарних вечера после прве вечере са Мирославом Радуљицом. Овога пута, играчи Црвене звезде одазвали су се позиву и пристали да проведу вече у друштву лицитатора који остави највећу понуду на аукцији путем интернета и тако помогне Исидори која има још само недељу дана да сакупи новац за лечење.

— Позивамо све људе добре воље да се укључе у акцију, да оставе своје понуде и да исто тако донирају за Исидорино лечење. Ситуација је критична и иако су припреме почеле, истог момента смо се одазвали акцији. Овде нема изговора, морамо се сви дићи на ноге због младог живота. Ја се надам да ћемо ми сви заједно успети да се средства сакупе што пре — изјавио је Милан Борјан, подржан углас од свих саиграча који ће заједно са њим бити на вечери.

Због тога што је Исидорино стање критично и због тога што новац мора бити сакупљен у наредних недељу дана, аукција на сајту Лимундо је почела данас и трајаће наредна три дана.

Вечера и дружење са Звездиним фудбалерима заказана је за суботу, 13. јануара увече од 19 до 20 часова у једном престоничком ресторану.

Јуна месеца 2016. године, Исидори је дијагностификован редак тумор, Хочкин лимфом. Након открића, ова млада девојка пролази кроз шеснаест хемиотерапија и двадесет зрачних терапија. Нажалост, времена више нема и потребно је у року од недељу дана сакупити 80.000 евра да би Исидора шансу за излечење нашла у Немачкој.


Сви се могу укључити у аукцију за вечеру са фудбалерима Црвене звезде и оставити своју ПОНУДУ.

Исидора поседује СМС број за помоћ, али га нећемо објавити јер је новац од порука доступан тек кроз три месеца, а време је једино што Исидора нема. Међутим, има све нас и молимо све хумане људе да донирају средства на наведене рачуне и тако јој помогну у њеној најтежој борби.


Исидори можете помоћи одмах уплатом на рачуне:


Динарски: 160-492869-40

Девизни: 00-540-0002489.1

ИБАН број: РС35160005400002489117

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_levi_1b_DA.png
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_desni_1b_DA.png