Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Владан Милојевић извршио прозивку

Фудбалери Црвене звезде окупили су се у уторак, 9. јануара, како би отпочели припреме за пролећни део сезоне 2017/18.
540-miloje-5346.jpg

На располагању шефу стручног штаба нашли су се сви играчи који су одиграли јесењи део првенства, појачани неколицином омладинаца. Владан Милојевић је рекао да неће бити посебне разлике између предстојећх зимских и минулих летњих припрема.

— Разлике у самим припремама неће бити с тим што ће та прва званична утакмица бити против ЦСКА који је много јачи противник. Немамо проблема и не видим шта бисмо мењали у нашим плановима. Драго нам је да смо прошлу годину завршили успешно на сва три колосека, али увек је други део првенства тежи и на нама је да се добро припремимо. Мала разлика је у томе што су сада сви на окупу, и добро се међусобно познајемо па ће неке ствари бити лакше него на самом почетку — рекао је Звездин тренер.

О евентуалним променама играчког кадра још увек се ништа не зна са сигурношћу.

— Чим крене прелазни рок, ситуација је жива. Никад у фудбалу не знате шта може да се деси. Биће одлазака, биће и долазака, а о именима не бих причао. Остајем при томе да ћу најсрећнији бити последњег дана прелазног рока. Такав је посао, и прилагодио сам се томе. Ми смо тек почели, и како се буде ближила друга половина јануара захуктаваће се. Волео бих да до Анталије имам све играче, али тржиште је такво да се дешавају и непредвиђене ствари. Ми тренери смо навикли на то.


На списку играча који ће почети припреме нашли су се следећи играчи:

Дамир Кахриман, Милан Борјан, Немања Супић, Александар Станковић, Филип Стојковић, Вујадин Савић, Урош Рачић, Душан Анђелковић, Милан Родић, Срђан Бабић, Марко Гобељић, Ненад Крстичић, Немања Милић, Славољуб Срнић, Ненад Милијаш, Мичел Доналд, Дамјан Ле Талек, Абрахам Фримпонг, Ричмонд Боаћи, Бранко Јовичић, Милан Павков, Лука Аџић, Немања Радоњић, Александар Пешић, Филип Баиновић, Зе Маркос, Дејан Јовељић, Лука Илић, Иван Илић, Алекса Терзић, Вељко Николић, Страхиња Ераковић и Андраде Вивеирос.

Милојевић је најавио и план рада у наредном периоду, и нагласио да може доћи до неких промена у програму.

— Канга је добио дозволу да касни два или три дана. Павков је играч Црвене звезде, истекла му је позајмица и ту је. На све играче који су ту рачунам. Јовељић је такође са нама, не бих коментарисао натписе у новинама, видећемо са спортским сектором каква је ситуација. Имаћемо у наредна три дана лекарске прегледе, у суботу један тренинг, у недељу ујутру путујемо за Кипар и остајемо до 21. Та недеља ће нам бити ударна за стицање физичке снаге. Повратак за Београд, и 26. се иде у Турску. Тамо ћемо играти четири утакмице. Са повратка са Кипра ће можда бити нека пријатељска утакмица у Београду. Када се прави план и програм прави се оквирно, а могуће су промене и видећемо од ситуације  — рекао је Звездин тренер, који није желео да коментарише казну УЕФА све док не буде коначних информација.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail