Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

План припрема и утакмице

Фудбалери Црвене звезде поново ће се окупити, сутра 9. јануара, и тај дан ће представљати и почетак припрема за пролећни део сезоне. Старт полусезоне ћете моћи уживо да пратите и на званичном Јутјуб каналу нашег клуба од 11 часова.
540-dvatima-432đ.jpg

После редовних тестирања, Звездини фудбалери ће у недељу, 14. јануара, отпутовати на Кипар где ће одрадити прву фазу припрема. Акценат ће бити стављен на физичку припрему и нешто напорније тренинге, те за сада нису планиране пријатељске утакмице за прву фазу, могућа је да ће се одиграти један меч против неког нижелигаша. Већ 21. јануара, фудбалери ће се вратити у Београд.

Друга фаза припрема биће одржана у Анталији, и трајаће дуже — од 26. јануара до 8. фебруара. Познати су и ривали са којима ће Црвена звезда одмерити снаге.

Прва утакмица биће одиграна 28. јануара, а противник ће бити Динамо Брест. Првог дана фебруара, Звезда ће одмерити снаге са Амкаром. Три дана касније, 4. фебруара, противник ће бити Ујпешт Дожа, а генералну пробу црвено-бели имаће 7. фебруара против Зенита.

Након повратка у Београд, црвено-бели ће имати пет дана до прве од две утакмице против ЦСКА из Москве.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail