Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Паратеквондисти посетили Звезду

Наши фудбалери су уочи јутарњег тренинга имали посебно важне госте који су дошли лепим поводом. Чланови паратеквондо репрезентације Србије поздравили су наше првотимце и пожелели им много среће на предстојећем европском мечу са Келном.
paratekvondo vest.JPG

Екипа Црвене звезде угостила је наше најбоље паратеквондисте који нижу успехе и донесе медаље за нашу земљу са великих европских и светских такмичења. Храбри и успешни спортисти, велики навијачи Црвене звезде, уживали су у разговору са нашим првотимцима и сложно истакли да се надају да ће њима, као и милионима навијача, наши фудбалери у четвртак донети неизмерну радост.

Занимљиво је то да ће се истог дана, у четвртк, паратеквондо репрезентација Србије надметати на Европском првенству у Бугарској. Софија ће угостити најбоље паратеквондисте, а наши фудбалери изразили су жељу да се сви наши репрезентативци врате са златним одличјима.

- Чланови наше репрезентације бележе одличне резултате и као награду након претходног великог такмичења обећали смо да ћемо организовати посету Црвеној звезди, то је била њихова велика жеља. Заиста су пресрећни што су данас овде. Ствари су се тако поклопиле да је четвртак велики дан за нас, једни другима смо пожелели много среће и успеха. Наши паратеквондисти су заиста изузетно храбри момци, велики борци и за њих је велика ствар што су обишли наш највећи клуб – рекао је Миодраг Пешић, председник Паратеквондо савеза Србије.

Овом посетом, наш клуб дао је и допринос Међународном дану особа са инвалидитетом који је обележен у недељу, 3. децембра, али због обавезног одмора наши играчи нису били у прилици да то ураде тада.

Фк Црвена звезда жели много среће нашој паратеквондо репрезентацији Србије на Европском првенству у Софији.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_levi_1b_DA.png
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_desni_1b_DA.png