Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Пожурите на Келн, капије се раније затварају

ФК Црвена звезда уочи утакмице шестог кола Лиге УЕФА у којој се у четвртак, 7. децембра састају Црвена звезда и Келн, обавештава јавност о следећим стварима:
540-punstadion-3627.jpg

Капије стадиона отвориће се у 18.00 часова, три сата пре почетка утакмице, те молимо посетиоце да дођу на време како би избегли непотребне гужве и задржавања на улазима стадиона, Такође из безбедносних разлога, капије стадиона затвориће се пола сата пре почетка утакмице, стога је неопходно да се на стадион дође раније.

Лицима под дејством алкохола неће бити дозвољен улаз, а контрола улазница ће се вршити у две етапе, тј. кроз два безбедносна прстена. Апелујемо на све посетилоце да не набављају улазнице од препродаваца, јер ће свако лице са неисправном картом бити враћено, а потом и процесуирано од стране надлежних органа. Сви који су карте купили на благајна стадиона „Рајко Митић“, или путем интернета на сајту iticket.rs, имају исправне карте. Уколико карте нису купљење директно већ преко посредника, постоји шанса да се ради о фалсификату.

Смештај гостујућих навијача предвиђен је на јужној трибини, улаз на капију 24 (сектори 6,7 и 8).

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_levi_1b_DA.png
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_desni_1b_DA.png