Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Боаћи - Окрећемо се Келну

Фудбалери Црвене звезде ремизирали су на данашњем гостовању у Бачкој Паланци. Два гола за нашу екипу постигао је шпиц Ричмонд Боаћи.
540-boaci-4326.jpg

- Захваљујем се Богу што смо сви завршили меч здрави. Свако из наше екипе данас је желео победу, али нажалост нисмо је остварили. Све што се данас десило на терену део је Божјег плана. Данас два гола нису била била довољна за победу, надам се да ће следећег пута бити - рекао је Боаћи.

На мечу са Бачком Звездин шпиц уписао је 14. погодак у домаћем шампионату.

- Фудбал је тимска игра, не можете као појединац да преузимате заслуге. Данашња два поготка су дело читаве екипе. Када год дам гол он је подједнако заслуга 11 играча, стручног штаба и свих навијача. Ипак, ако не победите на утакмици не можете да будете срећни, колико год голова да постигнете.

Изабранике Владана Милојевића у четвртак очекује последњи меч у групи "Х" Лиге Европе против Келна.

- Силно смо желели победу, али мораћемо да оставимо овај меч иза себе и да се фокусирамо на наредну уракмицу која нас очекује. У главама нам је само утакмица са Келном. Имамо времена да се припремимо за важан меч који нас очекује, урадићемо то као што се припремамо за сваку утакмицу. Знамо да ћемо у четвртак дати све од себе. Увек очекујем победу и верујем у своју екипу. У фудбалу све може да се деси, али уз нашу вољу и одлучност, коју смо показали много пута до сад, можемо да победимо сваког противника. Видећемо шта је Бог припремио за нас - поручио је Боаћи

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_levi_1b_DA.png
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_desni_1b_DA.png