Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Звезда на нивоу финала Лиге шампиона

Према добијеним параметрима након извршене анализе, фудбалери Црвене звезде сусрет Лиге Европе са Арсеналом одиграли су на нивоу овогодишњег финала Лиге шампиона. Помоћни тренер Црвене звезде Владимир Јанковић изнео је прецизне податке о Звездиној игре на утакмици са лондонским клубом.
Vlada vest.JPG

- Након анализе утакмице са Арсеналом можемо да кажемо да смо меч одиграли на високом европском нивоу. Што се самог интензитета утакмице тиче он је био на нивоу прошлогодишњег финала Лиге шампиона. У максималним и спринтерским зонама имали смо значајно боље параметер од Арсенала. У офанзивном трчању смо остварили много бољи резултат од нашег ривала. Када бисмо то приказали кроз бројке, остварили смо 631 убрзање, за разлику од противника који је имао 541. Такође, имали смо 117 спринтева уз претрчаних 2196 метара, за разлику од лондонског клуба који је имао и мање спринтева и мању метражу, односно 104 спринтева и 1772 претрчана метра – рекао је Јанковић.

Анализа меча умногоме ће помоћи стручном штабу Црвене звезде да унапреди игру своје екипе.

- Врло је интересантан податак да смо од свих параметара које смо мерили имали једино мање пешачења од противника. То указује на њихову рационалност у кретању и из тога смо извукли позитивне закључке. Јако је важно што смо, поред одличних параметара које смо остварили када је трчање у питању, били јако добри у броју добијених дуела, ту смо изједначени са Арсеналом, с тим што је њихов интензитет дуела јачи од нашег.

Иако фудбалери Црвене звезде нису успели да затресу противничку мрежу, имали су више удараца на гол него лондонски тим.

- Све може да радује чињеница да смо остварили велику офанзивност у игри која се огледа у броју извршених напада и удараца на гол. Остварили смо већи коефицијент напада које смо завршили ударцима на гол од Арсенала.  Такође, одличан је и коефицијент брзине нападачких акција, јако смо били брзи у нападима. То су неке од највидљивијих карактеристика из утакмице са Арсеналом –закључио је Јанковић.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_levi_1b_DA.png
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_desni_1b_DA.png