Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Честитка председника Републике Српске

Након великог успеха који су остварили изабраници Владана Милојевића, пласман у групну фазу Лиге Европе екипи Црвене звезде честитали су многи пријатељи и поштоваоци клуба.  
vestcestitke.JPG
На адресу Црвене звезде путем електронске поште, факса, поштом током читавог дана стижу честитке од спортских институција, спортских радника, преко познатих личности до државних институција.
 
Победа над Краснодаром донела је много радости грађанима Републике Српске у чије име се јавно захвалио председник Милорад Додик. Он је истакао да је овај велики успех потврдио висок квалитет Црвене звезде и спремност наших играча да се носе са сваком екипом. Из Републике Српске стигле су и жеље да се остваре што бољи резултати у групној фази Лиге Европе.
 
Честитке су пристигле и из Грачанице, коју наши фудбалери увек радо посећују, уз жељу да Црвена звезда вечно сија на небу европског фудбала.
Најлепше жеље пред наставак европског пута Звезди је упутио и ФК Радник из Бијељине на челу са бившим репрезентативцем Србије Младеном Крстајићем.
 

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_levi_1b_DA.png
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_desni_1b_DA.png