Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Милојевић – Навијачи, дођите!

Након победе у европском двомечу са прашком Спартом, фудбалери Црвене звезде окрећу се домаћем првенству. Изабраници Владана Милојевића сутра, 6. августа, дочекују екипу Чукаричког. Меч се игра од 20 часова на стадиону „Рајко Митић”. 
NIK_1210.jpg

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић изнео је своја очекивања пред овај меч.

Очекује нас тешка утакмица, као што је то био случај и са свим мечевима које смо имали до сада. Играмо против јако озбиљне екипе која је у врху српског фудбала. Као тренер радио сам у Чукаричком и не бих се много понављао око организације клуба која је на врхунском нивоу. Имају јако доброг тренера, квалитетне играче и сигуран сам да ће бити у самом врху српског фудбала. Што се моје екипе тиче, ми смо се окренули овој утакмици, испред нас је противник коиј заслужује велики респект, тако да ћемо се адекватно спремити за овај сусрет. Да тренингу ћемо отклонити недоумице око тима. Сада, после утакмице коју смо одиграли у Чешкој , желим да видим карактер својих играча. Пред нама је јако згуснут распоред, у наредне три недеље имамо седам утакмица, што значи да ћемо играти на свака три дана. Радује ме то што су сви играчи спремни, орни и могу да рачунам на њих у наредним мечевима. Имамо велики фонд играча и сви су у тренажном процесу, тако да рачунам на све. Видећемо на сутрашњем мечу колико и да ли ће уопште бити промена у нашем саставу – рекао је Милојевић.

 

Сутрашња утакмица биће специфична и по томе што ће се на супротним странама наћи отац и син. Немања Милојевић, фудбалер Чукаричког, одмериће снаге са екипом коју са клупе предводи Владан Милојевић.

У нашој кући се не разговара о томе, имамо друге теме. Мени је, као родитељу, јако драго што Немања иде правим стопама кроз каријеру и надам се да ће бити успешан фудбалер јер стварно то заслужује. Није уобичајена ситуација, први пут се налазимо у оваквој ситуацији, али када крене утакмица он је један играч, а ја сам тренер који размишља само о свом тиму. Такође, први пут играм против Чукаричког од када сам отишао са места тренера, али сам фокусиран само на своју екипу. У овом тренутку се показује ко је какав играч. Није овде питање физичког умора колико је психички моменат бвитан и волео бих да видим како ће моји играчи да одреагују у овој ситуацији, јер се ту показује колико сте велики.

 

Звездин стратег изузетно цени свог колегу из Чукаричког Ненада Лалатовића.

Ценим све стручњаке који раде у нашој земљи, имамо много талентованих тренера. Ту су они искусни који доносе велики квалитет нашем фудбалу, али и млади који нам дају могућност да напредујемо гледајући их како раде. Господин Лалатовић је одличан тренер, то се види по резултатима које је имао у својим претходним клубовима.

 

Након победе у Прагу над Спартом фудбалери Црвене звезде нису имали много времена за славље.

Лично не умем претерано да се радујем. Лепо је када победите, јер сте остварили свој циљ који сте постравили пред себе и своје играче, али фудбал је такав да из утакмице у утакмицу морате да се доказујете. Код нас не постоји минули рад и зато и немамо много времена да се радујемо. Завршен је меч, побеђен је велики ривал и идемо даље. Изузетно ми је драго што је и у Прагу био огроман број наших навијача који су нас подржали, верујете ми да нам је због тога свима пуно срце. Волео бих да ми будемо ти који ће још много пута да их обрадују. То су непроценљиве ствари и тај осећај је нешто што мора да се доживи. Желимо да у што већем броју наши навијачи буду уз нас, јер нам то значи. Ми ћемо да тренирамо вредно, да дајемо све од себе, а уз њихову подршку је све то много лакше.

 

С обзиром на то да прелазни рок траје до краја августа тренер Милојевић истиче да ће тек по његовом завршетку бити више речи о Звездином саставу.

Ми смо озбиљан клуб и оно што је Звезда договорила са играчима и даље важи. На дневном нивоу разговарамо о тиму и то је оно што мени као тренеру не прија, али са друге стране морамо да сачекамо и видимо шта ће се десити до краја. Као тренер сам свестан да морам да се прилагођавам, нисам од оних који се жале. Нова ситуација од вас тражи да се и ви мењате. Тако ћемо и ми радити. До 31. августа је све могуће и тек када се спусти завеса на прелазни рок ми ћемо моћи да причамо конкретно о нашем саставу – поручио је Милојевић.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_levi_1b_DA.png
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_desni_1b_DA.png