Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Деца уживала у Термама Чатеж

Од 23.07 до 29.07 у словеначким Термама Чатеж одржан је други по реду камп ФК Црвена звезда.
231.jpg
Ове године учешће су узела 35 детета (33 дечака и 2 девојчице), из чак осам земаља (Србија, Црна Гора, Словенија, Италија, Шведска, Швајцарска, Француска , Немачка). То је 50 одсто више него прошле године.Децу су водила три тренера (Владимир Цвјетићанин - директор кампа, Милан Савковић и Срђан Бугарски - тренери), док је укупан број учесника био 54.
 
Поред напорних тренинга деца су уживала у базенима и свим сјајним условима које им обезбеђују Терме Чатеж. Притом полазници Звездиног кампа су одиграли и три утакмице. Са ФК Бреганом (5:4 за Звезду и две утакмице против ФК Коротан, обе нерешено 6:6 старији и 5:5 млађи).
 
- Најважније је истаћи да нам је домаћин омогућио фантастичне услове за рад и за одмор након напорних тренинга. Уживајући у свим садржајима Терми деца су стекла и нова познанства како са децом из кампа тако и са децом која су боравила у Термама на распусту. Нама поред задовољне деце било је и важно што се нико од играча није повредио нити разболео. Хвала свим учесницима и домаћину на дивном искуству и надамо се нагодину још већем и бољем кампу - рекао је тим поводом Владимир Цвјетичанин, директор кампа. 
 

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail