Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Милијаш - Да докажемо да смо бољи

Фудбалери Црвене звезде отпутовали су на Малту где ће одиграти реванш утакмицу против Флоријане. Капитен екипе Ненад Милијаш позива на опрез, упркос високој преднсоти београдске екипе из првог меча.
540-milijas-5643.jpg

— Очекујем да играмо добро и остваримо повољан резултат. Сматрам да смо боља екипа, али, иако имамо 3:0 из прве утакмице не треба да се заваравамо. Добар је резултат, али треба ући максимално концентрисано у утакмицу и не треба омаловажавати противника — рекао је Милијаш.

Звездин капитен размишља само о Флоријани.

— Лично нисам мислима у другом колу, а надам се да ни екипа није. Завршено је једно полувреме, играмо у гостима и уколико примимо рани гол може бити проблема. Боље је да га постигнемо ми одмах на почетку. Сада нам је Флоријана најбитнија

Милијаш истиче да ће временски услови бити једнаки за све актере меча. Такође, каже да је на тренеру да одлучи да ли ће му пружити прилику од првог минута.

— Надам се да ћемо им што мање пута дати прилику да приђу нашем голу. Спремми смо, знамо њихове мане и врлине, квалитетнија смо екипа. Али, то треба да докажемо то још једном на терену. Они су два гола примили из прекида, то је наш квалитет који Звзда и треба да негује, да се из корнера и прекида решавају утакмице и сигурно ће и у нашем првенству бити доста екипа које ће се бранити па ће нам прекиди бити значајни. Ја се осећам добро, тренирао сам и радио са екипом, нисам се повређивао, а да ли ћу играти то је питање за тренера — рекао је Милијаш.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_levi_1b_DA.png
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_desni_1b_DA.png