Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Нови стил Звездиних голмана

Црвена звезда на овим припремама у погону има три чувара мреже, а са њима ради нови тренер голмана Душан Гашић.
540-golmani-632.jpg

На Златибору раде Дамир Кахриман, Јован Вићић и Александар Станковић, док је Филип Манојловић са младом репрезентацијом Србије у Пољској на Европском првенству. Њих тројица од почетка припрема раде пуном паром, а често су знали да остану на терену и након остатка екипе.

Вежбе које се могу видети сваки дан на Златибору веома су интересантне, а користе се и одређени реквизити који доприносе бољем раду. Сваки сегмент је покривен, од оних класичних голманских задатака попут интервенција, рефлекса, боксовања, па до пас игре, испуцавања и откривања.

Тренер Гашић каже да је задовољан овом првом недељом на Златибору, а истиче да је интересантно што има прилику да ради са једним искусним голманом и два јако млада чувара мреже:

— Одлично усвајају мој начин рада и видим да им се допада начин на који тренирамо. Немам стварно никаквих замерки на њих тројицу, али чека нас још доста посла. Знам где могу боље, а видим и да су они тога свесни — поручује нови тренер голмана Звезде.

Треба истаћи да се камером бележе сви њихови покрети, а гол који је примљен од стране селекције Ужица већ је пре вечере могао да се анализира.

Погледајте и ви како изгледају тренинзи наших голмана на Златибору и послушајте шта каже Јован Вићић.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_levi_1b_DA.png
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_desni_1b_DA.png