Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Прича о најмлађима, годиште 2008

Прави је тренутак да посветимо мало пажње и стварно најмлађима у Фудбалском клубу Црвена звезда.
540-2008-4325.jpg

Формирање селекције дечака рођених 2008. године започето је пре годину дана и они овог лета званично постају најмлађа генерација ФК Црвена звезда. Овај пројекат успешно води координатор Школа фудбала Владимир Цвјетичанин. Прву селекцију ових дечака направио је тренер Иван Гајић, а сада дечаке већ шест месеци води тренер Милан Савковић.

Тренутно имамо око 40 дечака који су из Београда, као и групу деце која долазе из других градова Србије и из Републике Српске.

Од почетка ове године генерација 2008. је учествовала на више турнира у иностранству и Србији где је забележила одличне резултате и на тај начин представљала свој клуб и земљу у најбољем светлу.

Турнир у Бугарској, Сандански —  1. место
Светосавски турнир — 1. место
Београд Куп — 1. место
Дијабетес Куп, Крагујевац — 1. место
Апатин — 1. место
Градишка — 3. место

Деца 2008. годишта ускоро одлазе на заслужени одмор, а почетак нове сезоне заказан је тренажно за 31. јул.
— Морам истаћи да се ради о веома талентованој групи дечака пред којима је сигурно светла будућност. Оно што би навео као једну од најбитнијих ствари је да их краси велико другарство и искрена љубав према ФК Црвена звезда. У протеклих шест месеци учествовали смо на великом броју турнира и утакмица и управо ту се видела снага и квалитет овог тима. Успели смо да тренинг ставимо на прво место, а такмичења су за нас само контролни задатак. Тема наших тренинга је развој фудбалске технике и моторичких способности јер се они сада налазе у златном добу за развој ових способности. Од наредне сезоне тренираћемо четири пута недељно, а у августу месецу очекују нас припреме на Палама, као и велики број турнира у земљи и иностранству — рекао је тренер Милан Савковић.

Желимо искрену добродошлицу овој генерацији у најбројнију спортску породицу, ФК Црвена звезда. Срећно!

 

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail