Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Звезда освојила турнир у Бијељини!

Други пут у последње три године, млађи кадети Црвене звезде победници турнира пријатељства.
540-bijeljina-543.jpg

Екипа Мирка Буњевчевића је недавно освојила титулу у Лиги млађих кадета Србије, а круну на одличну сезону ставила је освајањем турнира у Бијељини. Црвено-бели су без примљеног гола успели да понове успех генерације коју је пре две године предводио Огњен Короман, а на терену Дејан Јовељић.

Црвена звезда је у финалу била боља од Осијека, и славила је убедљиву победу резултатом 4:0. Предност нашој екипи донео је Купусовић у 10. минуту. На 2:0 повисио је Бурмаз у 32. минуту, а голове су до краја утакмице постигли и Јочић, односно Стојановић. Са укупном гол разликом 13:0, млађи кадети Црвене звезде показали су да им нема равних на овим просторима.

За најбољег играча турнира проглашен је Његош Купусовић који је осим гола у финалу успео да постигне још два гола на турниру.

Генерација Мирка Буњевчевића наредне сезоне такмичиће се у кадетској лиги Србије, а уколико наш млади тим настави са вредним тренинзима, Црвена звезда ће и у годишту 2001 за неколико сезона имати озбиљна појачања из сопствених редова.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail