Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Млађи кадети шампиони!

Генерација „2001“ ФК Црвена звезда освојила је Лигу млађих кадета коло пре краја победом над Телеоптиком у гостима од 2:0. Стрелци су били Матеја Стојановић и Његош Купусовић.
540-sampioni-6464.jpg

Тренер ове генерације Мирко Буњевчевић након утакмице је изјавио 

— Мислим да смо били доминантни током читаве сезоне што најбоље осликава и гол разлика 119:11. Моји играчи су испунили циљ који је био постављен пре почетка овог првенства и јасно је да су схватили шта значи носити дрес Црвене звезде. На добром су путу да у кадетској лиги Србије од јесени наставе са добрим играма и резултатима. Очекујем да у будућности неколико играча из ове селекције заигра у нашем првом тиму, а у овом тренутку имамо и доста репрезентативаца Србије. За крај сезоне преостао је још и турнир пријатељства у Бјељини где традиционално играју све најбоље екипе са простора Балкана. Циљ нам је да и тамо прикажемо допадљиву игру и представимо се у најбољем светлу широком аудиторијуму, пошто ће наше утакмице моћи да се прате на Спортклубу. Не треба заборавити да смо у претходних годину дана освојили три инострана турнира, у Мађарској, Хрватској и Немачкој — рекао је Буњевчевић.

Звездин тренер млађих кадета похвалио је и своје сарадника.

— Поменуо бих и чланове свог стручног штаба који су дали неизмерни допринос у овој успешној сезони. То су Помоћни тренер Милош Ђорђевић, кондициони тренер Никола Перишић и тренер голмана Бранко Катић. Захваљујем се челним људима који су ми указали поверење у Омладинској школи  ФК Црвене звезде и желим пуно среће свим селекцијама у будућности.

Честитамо свим играчима и члановима стручног штаба генерације „2001“ на успесима у овој сезони!
 

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail