Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Петковић — Ово је тест генерације

Дуго је Марко Петковић чекао на свој први гол у дресу Црвене звезде. Ове сезоне напокон је пробио лед, и као да је након тога све постало лакше када је реализација у питању.
540-petko-5436.jpg

— Драго ми је да смо победили после свих тих чудних ствари које се дешавају. Ово је испит за целу генерацију. Јако ми је драго да смо и после овакве атмосфере која је стављена изнад клуба и поред свега што се дешава, успели да победимо. Добро смо ушли у утамикцу, имали смо шансе и пре и после њиховог гола. То је био њихов једини шут у оквир гола, и није нас спречио да наставимо са нападима. Брзо смо изједначили и у другом полувремену смо успели да сломимо отпор и победимо — рекао је Петковић.

Марко је постигао водећи гол на утакмици, и то на јако леп начин. То му је трећи гол ове сезоне.

— Сваки играч је показао каракатер, и да ја нисам успео да дам гол, неко други би успео, тако да то није толико битно, битно је да смо победили. Гол ми не значи ништа с обзиром на то да смо на другом месту. Значиће ми ако будемо завршили као први. Надамо се, има још два кола да се одигра, а финале Купа такође ишчекујемо.

Одличну форму у коојј се Петковић налази препознали су и поздравили аплазом на крају меча навијачи на стадиону „Рајко Митић”.

— То ми заиста много значи, нема фудбалера који се не би радовао томе. Заиста сам много захвалан навијачима на подршци коју ми пружају и надам се да им својом игром и залагањем на терену враћам за то. Можда не изгледам на сваком мечу онако како би многи жели, али да остављам срце на терену из утакмице у утакмицу то се уопште не доводи у питање. Навијачи морају да знају да ни нама није лако, и ми Звезду носимо у срцу и тешко нам је када покушавамо, а не иде. Покушаваћемо и даље, нећемо одустати до краја, то могу да обећам – поручио је Петковић.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_levi_1b_DA.png
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_desni_1b_DA.png