Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Ристић - Ускоро се враћам

Прави пех задесио је Звездиног младог фудбалера Михаила Ристића током зимских припрема на Кипру. Ристић је због повреде морао да прекине са тренинзима и врати се у Београд.
540-rile-5242.jpg

После нешто више од месец дана, Ристић полако улази у тренажни процес.

— Осећам се добро, мање-више сам при крају ове фазе опоравка. Постепено улазим у рад са екипом, и очекујем да наредне недеље почнем максимално да радим са њима. Задовољан сам како се ствари одвијају. Још увек не знам када ћу тачно бити спреман за утакмице, месец дана нисам тренирао и биће ми потребно време да се вратим у прави ритам — рекао је Михаило Ристић.

Ристић је био у позицији коју ниједан фудбалер не воли; са стране је посматрао борбе које су његови другови водили на теренима.

— Мислим да екипа игра добро и да је доминантна. Имали смо тежак распоред, мислим пре свега на две тешке утакмице заредом. Прво дерби, у којем се екипа истрошила пре свега емотивно. Након тога је уследио тежак меч у Новом Саду, вратили смо  се након 0:2 и успели да победимо. Победа против Јавора је била рутинска. Мислим да екипа темпира форму и хвата залет за наставак првенства. Нови играчи су се добро уклопили, пре свих Боаћи и Фримпонг који су стандардни у стартној постави. Они су врхунски момци, а потом и добри играчи. Драго ми је да Фримпонг пружа одличне партије, и што Боаћи постиже голове и улази у шансе. Мислим да ће тек да даје голове — верује Ристић.

У недељу од 15 часова, следи још један тежак меч, на Бановом брду против Чукаричког.

— Чукарички овог пролећа игра јако добро, подигли су форму. Лалатовић је унео нову енергију у екипу. Изузетно су мотивисани, а ми најбоље знамо како Лале уме да мотивише своју екипу. Био је овде, радио је са нама, и зато знамо какав је тренер и шта нас очекује. На Бановом брду никада није лако, неће бити ни овога пута, али мислим да смо фаворити — нема дилему Михаило Ристић.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_levi_1b_DA.png
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_desni_1b_DA.png