Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Настављена сарадња са ОТП банком

Фудбалски клуб Црвена звезда одржава успешну сарадњу са ОТП банком.
540-otp-5432.jpg

Уочи дербија, ОТП банка је организовала погодности за све навијаче Црвене звезде.

— Дерби, као утакмица у којој се најбољи састају да одмере снаге, изазива велико интересовање навијача. Због тога смо решили да оне најверније обрадујемо поклоном. За првих 5 000 навијача који купе карту за западну трибину обезбедили смо „Ред Стар“ при-пејд картицу ОТП банке. Акција траје до почетка меча — рекао је Бојан Покрајац представник ОТП Банке.

ОТП „Ред Стар“ картица доноси низ погодности свим корисницима.

— Новина је да сви који желе „Ред Стар“ картицу могу да поруче онлајн, на сајту Ред Стар шопа. Она омогућава плаћање у земљи и иностранству, а може се користити и за интернет куповину. Ово је јединствени сервис у земљи и региону, немате обавезу да одлазите у банку, а одмах по преузимању картица је спремна за коришћење. Уколико се одлучите да региструјете картицу у некој од филијала ОТП банке добијате низ бенефита — бесплатно одржавање динарског и девизног рачуна за период од три године, бесплатно одржавање м-банкинга и СМС сервиса, попусте на сезонске карте за утакмице Црвене звезде, као и на куповину у Ред Стар шоповима — рекао је Покрајац.

Коришћењем „Ред Стар“ картице помажете развој омладинске школе Црвене звезде. Део прихода од сваке трансакције намењен је најмлађим звездашима.

Сви звездаши своју ОТП „Ред Стар“ картицу могу да купе у филијалама ОТП банке и у Ред Стар шоповима.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_levi_1b_DA.png
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_desni_1b_DA.png