Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Плавшић - Дођите, бићете задовољни

Након двомесечне паузе фудбал се поново враћа на Маракану. Црвено-бели у суботу од 15 часова дочекују екипу Новог Пазара.
540-plavša-fsgsafs.png

Подршка на нашем стадиону никада није изостала, а како би се клуб захвалио навијачима на верности улаз на ову утакмицу биће бесплатан.

— И поред свих припремних утакмица и тренинга, морам да признам да сам се ужелео такмичарског фудбала. Једва чекам да сутра судија означи почетак меча. Знам да подршка неће изостати, навијачи су увек уз нас и они су нам заправо највише недостајали током ова два месеца — рекао је Плавшић.

Звездин везиста истиче да утакмице на Маракани носе посебну тежину.

— У сваку утакмицу улазим максимално фокусиран и дајем све од себе, тако да су ми заиста пријали пријатељски мечеви. Задовољан сам како је екипа играла и у Словенији и на Кипру, одлично се сви слажемо и разумемо и то се види кроз добре резултате које постижемо. То је заправо најбољи позив навијачима, показали смо да ће на нашим утакмицама моћи да уживају у атрактивним потезима и мноштву голова. Такође, потребна нам је њихова подршка јер је, када истрчите на Маракану, осећај много другачији и притисак већи. Играти пред Делијама је нешто што многи фудбалери сањају. Ја сам тај свој сан остварио тиме што сам дошао у Црвену звезду и захвалан сам што имам прилике да живим сан из утакмице у утакмицу.

Навијачи ће, без сумње, уживати у лепој фудбалској представи.

— Надам се да ће наше присталице видети победу. Сигуран сам да ћемо се борити до последњег судијског звиждука како бисмо наставиили серију победа коју смо започели пре паузе — рекао је Плавшић и поручио: — Улаз на утакмицу је бесплатан, нема разлога да се сутра не видимо у 15 часова на Маракани. Знам да ће ко год воли Звезду сутра бити на стадиону.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_levi_1b_DA.png
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_desni_1b_DA.png