Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Божовић - Очекујем победу

Фудбалери Црвене звезде пролећни део шампионата започињу ове суботе утакмицом на стадиону „Рајко Митић“. Црвено-бели ће сутра, 18. фебруара, од 15 часова дочекати екипу Новог Пазара, а улаз за све навијаче је слободан.
540-konf-gsaasf.jpg

Шеф стручног штаба Миодраг Божовић очекује да ће Звезда наставити са добрим играма.

— Наравно да очекујем да ћемо да победимо и да ћемо наставити у победничком ритму који смо имали и у првом делу сезоне. Нови Пазар је екипа која се налази у незавидном положају и сигурно да ће дати све од себе да направе изненађење на нашем стадиону, али надам се да смо спремни и физички и психички да наставимо шампионат без потешкоћа и да стигнемо до циља, а то је освајање дупле круне — рекао је Божовић.

Тренер црвено-белих нема дилема око састава тима за суботњу утакмицу.

— Ристић је нажалост повређен, а Милић има четири жута картона која је пренео из Спартака тако да на њих двојицу нећу моћи да рачунам. Сви остали фудбалери су здрави и потпуно спремни. Утакмицу ће започети играчи које сте видели у претпоследњој пријатељској утакмици са Зирком.


Током зимске паузе екипа Новог Пазара променила је тренера.

— Свака промена тренера доноси нешто ново и прво коло је оно у коме се често дешавају изненађења. Потрудићемо се да се то не деси. Пошто је на клупи Новог Пазара Небојша Вучићевић ово би била прилика да се отац и син нађу на супротним странама, али Вања неће бити међу 18. Има играча који ту морају да се нађу пре њега зато што нам је мађу резервама неопходан један штопер, један бек, везни играч, шпиц. Накупи се ту играча, а клупа је мала.


Прелазни рок у Србији траје до поноћи.

— Готово сва појачања имали смо прилике да видимо на делу, осим Вивеироса. Он се доста добро показао на тренингу, има квалитет, али још је рано да бисмо говорили о њему, тек је стигао. Прелазни рок траје још данас, а Звезда је клуб у коме свашта може да се догоди. Није искључена могућност да дође још један играч.


Тренер Божовић ће се трудити да сви играчи добију шансу.

— У Фудбалском савезу Србије се родила идеја да се покрене првенство Б тимова. За нас би било одлично да се то догоди, али у супротном ћемо се потрудити да организујемо утакмице за играче са малом минутажом — поручио је Божовић.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_levi_1b_DA.png
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_desni_1b_DA.png