Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Стижу пријаве за кампове

Пре месец дана почеле су да стижу пријаве за четврти јуниорски камп „Златибор 2017“. Исто као и прошле године, и овај пут су најбржи били родитељи и дечаци из иностранства.
540-kamp-braća-2017.jpg

За камп у 2016. први се пријавио Стефан Ранковић из Остина, у Тексасу. Ове године први су се пријавили браћа Ковачевић из Париза. Старији брат Ведран је 2004. годиште и игра на позицији десног бека и штопера. Обрад је 2005. годиште и најчешће игра на позицији централног или дефанзивног везног. Обојица тренирају у клубу „Paris FC“. Наши драги гости из Француске су одабрали трећи термин кампа на Златибору, тј. смену која почиње 01. јула 2017.

Као и претходне сезоне, сви пријављени ће имати прилику да прођу седмодневни тренажни процес по специјално припремљеном програму Омладинске школе ФК Црвена звезда уз стручни рад тренера запослених у нашем клубу.

Јуниорски камп на Златибору трајаће од 17. јуна до 08. јула. Места има за само 150 дечака који се први пријаве. Све информације можете прочитати на нашем сајту http://os.crvenazvezdafk.com/

Пријавите се и за наше кампове Јахорина и Терме Чатеж, будите део Црвене звезде!
 

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail