Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Анђелковић - Био сам сигуран у себе

Фудбалери Црвене звезде победом су завршили јесењи део првенства. На тешком терену у неизвесној утакмици изабраници Миодрага Божовића победили су Радник из Сурдулице резултатом 2:1.
540-anđelković-radnik201.jpg

- Пресрећни смо што смо као победници изашли из овако тешке утакмице. Ушли смо максимално концентрисано у меч са жељом да полусезону завршимо на најбољи начин. Дочекали су нас изузетно тешки фудбалски услови, залеђен терен где на једној страни заиста није могло да се игра. Ипак, пре почетка утакмице знали смо шта нас чека и сви смо се сложили да морамо да победимо како знамо и умемо и по леду и по снегу. Иако смо примили гол то нас није пореметило, а пенал нас је потпуно вратио у игру. Показали смо карактер, више смо желели победу и на крају смо и успели у томе - рекао је Анђелковић.

Анђелковић је први пут затресао мрежу са беле тачке у црвено-белом дресу.

- Сваки играч који постиже голове, бележи асистенције игра са све више самопоуздања из утакмице у утакмицу. Зато сам и пришао да узмем лопту када је досуђен једанаестерац, а готово читава екипа се сложила са тим да ја треба да шутирам. Није било лако, прочитао је голман страну, али уз мало среће ипак је лопта ушла у гол. Наравно да сам пресрећан због гола који је дошао у важном тренутку. Сматрам да кад једном играчу крене треба га пустити докле год је у серији. Шта ће бити у другом делу сезоне још увек не размишљам, нека дају нападачи голове, само да екипа побеђује и ја ћу бити задовољан.

Нашим фудбалерима следи пауза до јануара када је заказан почетак припрема.

- На најлепши начин прославили смо јесењу титулу, много смо срећни и сада ћемо на паузи бити растерећени, уз ову предност ћемо лепше да одморимо до почетка припрема - закључио је Звездин леви бек.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_levi_1b_DA.png
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_desni_1b_DA.png