Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Златибор цео црвено-бео

У прелепом амбијенту планине Златибор, у хотелу Wai Тai на 1000 метара надморске висине, у недељу 12. јуна почели су кампови ФК Црвена звезда.
540-kampjun2016.jpg

Најтрофејнији клуб Србије поново допушта могућност да деца из Србије и окружења, али и најудаљенијих крајева планете, докажу своје фудбалско умеће и буду део Црвене звезде. Већ самим доласком на камп дечаци, али и неколико девојчица, постају чланови нашег заједничког клуба за читав живот.

Преко 110 дечака и девојчица пријављено је ове године за три недеље кампа. Смене почињу 12, 19. и 26. јуна. Уз велику помоћ Општине Чајетина, која је традиционално наш највећи партнер, као и КСЦ Чајетина и ТО Златибор, очекујемо да ће организационо овогодишњи камп надмашити све претходне.

Под стручним надзором тренера Омладинске школе Црвене звезде, а по плану и програму одобреном од стране клуба и директора омладинске школе Драгана Младеновића, рад са децом у првој смени преузели су следећи тренери: Дејан Арсов, Никола Пуача, Небојша Саменковић, Драган Бабић - тренер голмана, Милош Ђуровић - кондициони тренер, Владимир Павловић - кондициони тренер, као и Александар Маслаћ - клупски доктор и Предраг Турина - координатор кампа.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail