Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Омладинци без трона

У последњем колу Омладинске лиге Србије, Црвена звезда је поражена од Чукаричког резултатом 3:1.
540-omladinci-20160605.jpg

Омладинци: Црвена звезда - Чукарички 1:3

Стадион: „Рајко Митић“
Гледалаца: 1000
Судија: Момчило Марковић (Београд)
Стрелци: Петровић у 24' за Црвену звезду, a Јовановић у 10', Сарић (аутогол) у 55' и Стојановић у 86' за Чукарички.
Жути картони: Станковић, Илић (Црвена звезда), Прељевић, Ратковић, Мехмедовић, Стојановић (Чукарички).

Црвена звезда: А. Станковић, Томац, Сарић, Јовановић (од 82' Пановић), Ф. Станковић, Пејовић, Цветковић, Рачић (од 60' Ђурић), Илић (од 82' Ковач), Петровић (од 46' Романић), Јовељић.

Чукарички: Ћулибрк, Радић, Зорић, И. Јовановић (од 88' Милић), Шапић, Прељевић (од 46' Величковић, од 90' Васиљевић), П. Јовановић, Милојевић, Ратковић (од 58' Тадић), Мехмедовић (од 80' Шарић), Стојановић.


Омладинци Црвене звезде нису успели да се победом изборе за шампионски пехар. Чукарички је на стадион „Рајко Митић“ дошао са јасном жељом да победи, и уз мало среће, али заслужено, у томе су успели.

Нису наши фудбалери добро отворили утакмицу, и Чукарички је веома брзо повео преко Предрага Јовановића у 10. минуту. Ипак, од тог тренутка, наш тим је пре свега преко леве стране и Стефана Цветковића задавао велике проблеме гостима. Ипак, изостајала је завршница, што се на крају испоставило и као кључни фактор у поразу нашег тима. Црвена звезда је успела да дође до изједначења након што је гол постигао Петровић, а поново након одличном продора расположеног Цветковића.

Црвено-бели су за разлику од првог полувремена, у наставку од почетка заиграли јако добро. Наши момци су створили неколико изврсних прилика, али нису успели да материјализују добвру игру и теренску надмоћ. И онда - шок. Чукарички је организовао брз контра напад, деловало је да ће наша одбрана отклонити опасност, али је Сарић неспретно реаговао и савладао свог голмана. Овај моменат наши омладинци као да нису успели да забораве. До краја утакмице су нападали, али више није било озбиљних прилика као на самом почетку другог полувремена. До краја утакмице, Чукарички је после још једног контранапада успео да постигне и трећи гол, и отклони све недоумице око победника. На тај начин, фудбалери са Бановог Брда су освојили шампионску титулу.

 

Кадети: Црвена звезда - Чукарички 3:1

Гледалаца: 200
Судија: Радован Церамилац (Београд)
Стрелци: К. Николић у 45', Галечић у 52' и Перић у 54' за Црвену звезду, а Л. Марковић у 1' за Чукарички.
Жути картони: Ракић (Црвена звезда), Илић, Шошовић (Чукарички).

Црвена звезда: Костић, Гачић (од 81' Зарић), Јокић, Николић (од 81' Ђуришић), Милуновић (од 81' Ћосић), Ракић, Вукмановић (од 65' Томашевић), Перић, Галечић, Михајловић (од 67' Максић), Терзић (од 81' Живојиновић).

Чукарички: Петровић, Илић (од 55' Јеремић), Шошовић, Маневски, Дуњић, Сујић, И. Марковић (од 55' Лазић), Ђорђевић (од 60' Пеличић), Л. Марковић (од 68' Максимовић( Вучетић (од 46' Антонијевић), Ристивојевић (од 25' Ђуровић).

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail