Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Хиљаду деце у шпалиру за братске клубове

Да утакмица између Црвене звезде и Олимпијакоса заиста прође у феноменалној, слављеничкој атмосфери, постараће се преко хиљаду деце из школа фудбала ФК Црвена звезда.
608-šf.jpg

Пројекат „школа фудбала Црвена звезда“ обухвата децу од 6 до 12 година са територије Београда и целе Србије. Управо ће будући фудбалери дочекати фудбалере Црвене звезде и Олимпијакоса док буду излазили из тунела, поређани у шпалир. На тај начин ће дечаци имати прилику да изблиза виде и поздраве шампионе Србије и Грчке, и улепшају ову фудбалску приредбу. Оно што је сигурно је да ће на терену бити преко хиљаду деце која ће потом направити и заједничку фотографију са играчима оба клуба.

ФК Црвена звезда у пројекту имам 13 школа фудбала и четири школе фудбала које ће наредних дана са клубом потписати уговор. На утакмици против Олимпијакоса у госте нам долазе следеће школе фудбала : „Доњошорац“ - Шабац, „ДТВД“ - Аранђеловац, „ЦЗ ГМ“ - Горњи Милановац, „Стари Град“ - Голубац, „Жарково“ - Београд, „Бубамара“ - Лештане, „Млади Орлови“ - Умка, „Ника“ - Београд, „Рађ“ - Крупањ, „Душановац“ - Београд, „Ада“ - Београд, „Футог“ - Футог, „Wиннер“ - Београд, „Оне теам“ - Бачки Јарак. Школе фудбала „Петлић“ - Зрењанин, „Арена“ - Крагујевац  и „Црвена звезда“ - Ужице нису биле у могућности да се придруже у пуном саставу.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail