Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Звездини клинци победници турнира у Бугарској

Навикли смо да млађе категорије Црвене звезде достојанствено и поносно представљају Црвену звезду на бројним међународним турнирима. Неретко се дешава да дечаци из нашег клуба надиграју вршњаке из бројних европских, богатих клубова, о чему сведочи и ризница трофеја која украшава витрине Омладинске школе.
608-klinci.jpg

Нове лепе вести стижу нам из Бугарске. Наиме, генерација Звездине деце рођена 2007. године учествовала је на великом међународном турниру који је већ годинама под покровитељством ФИФА и УЕФА. Тренер Александар Андрић предводио је Звездине дечаке до новог великог успеха. Црвена звезда је освојила прво место, и то веома убедљиво - уз гол разлику 50:0! За најбољег играча турнира проглашен је Константин Пантић, а из редова Црвене звезде дошли су и најбољи стрелац турнира (Страхиња Стојковић), односно најбопљи голман (Стефан Пролић).

Након завршетка турнира, организатор је због одличне игре и доминације ФК Црвена звезда организовао пријатељски меч у којем су се састали Звездина селекција и репрезентација турнира, и то дечаци рођени 2006. године. Најбоља екипа ове генерације била је Стеауа. И поред тога што је селекција Црвене звезде годину дана млађа, успела је да направи још један подвиг и победи са чак 7:0!

Организатор турнира господин Манолов, иначе легенда бугарског фудбала, изјавио је да је селекција 2007 нашег клуба модел једне успешне селекције и водич не само за учеснике турнира, већ и шире.

У стручном штабу су, поред тренера Александра Андрића, били и представници клуба: Мирољуб Јовановић, Константин Ђурић и физиотерапеут Игор Ковачић.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail